Hoe gebruik ik het cursistenvolgsysteem? (Administratix – Docenten applicatie)

In administratix – docenten applicatie is er ook een cursistenvolgsysteem. Je vindt er belangrijk informatie in zoals contactgegevens en intake informatie. Het hangt af van wie het dossier van de cursist verder aanvult of de informatie uitgebreid is of niet. Heb je de cursist in de klas en heb je tijd om er een gesprek mee te voeren, dan kan je deze informatie, als docent, verder aanvullen.

Je kan deze informatie vinden in de docenten applicatie (administratix). Om deze informatie te kunnen raadplegen moet je eerst inloggen. Weet je niet meer hoe dat moet, bekijk dan dit artikel.

In de linkerkolom kies je onderaan CURSISTENVOLGSYSTEEM.

Er wordt een nieuw tabblad geopend. In de linkerkolom, klik je eerst op de cursus en dan op de naam van de cursist. Dan opent het dossier van de cursist. Midden bovenaan zie je de contactgegevens.

Je kan dan navigeren via de tabbladen. (Algemeen, Talen,…) Onder elk tabblad kan informatie staan.

Heeft je cursist reeds een intakegesprek gehad via Atlas – inburgering dan kan je deze informatie ook raadplegen. Je klikt daarvoor eerst op het PLUS-SYMBOOL. Je opent dan het dossier van de cursist. Rechts zie je de informatie die reeds werd doorgegeven.

Related Articles