Gebruiker/deelnemer uit je Moodle-cursus verwijderen

Cursisten die uitgeschreven werden, verdwijnen niet automatisch uit de deelnemerslijst op Moodle. Je kan ze enkel handmatig verwijderen.

Klik op het vierkante blokje met de drie streepjes in de linker bovenhoek van je Moodle-cursus, je ziet dan een lijst verschijnen met bovenaan ‘deelnemers’. Klik op ‘deelnemers’ en je ziet alle gebruikers van de cursus.

Klik op het ‘vuilbakje’ helemaal rechts en bevestig dat je de deelnemer wil verwijderen.

Was this article helpful?

Related Articles

1 Comment

Leave A Comment?