Inloggen CVO-mail

Inleiding

We maken sinds kort gebruik van een SharePoint-omgeving voor CVO Antwerpen. Je CVO-mail kan je ook via deze weg raadplegen en gebruiken.

Om gebruik te kunnen maken van Sharepoint en je mailbox moet je inloggen.

Eerst moet je inloggen via www.office.com. Rechtsboven zie je een icoontje om je aan te melden.

Geef je gebruikersnaam op. Dit is je eerste letter van je voornaam en je familienaam@cvoantwerpen.be

Voorbeeld: ppieters@cvoantwerpen.be

Dan geef je je paswoord op. Dit is hetzelfde paswoord als dat van je docentenapplicatie/administratix.

Sharepoint

Dan surf je naar het adres van onze Sharepoint.

cvoantwerpen.sharepoint.com

Outlook (CVO-mailbox)

Dan klik je op het icoon met de 9 bolletjes.

Je ziet dan de apps waartoe je toegang hebt via onze Sharepoint. Daar kies je OUTLOOK. Je mailbox opent dan vanzelf.

Via Outlook heb je ook toegang tot alle e-mail adressen van onze organisatie.

Vanaf nu krijg je alle CVO-mails via deze Outlook. Ze worden niet meer geforward (doorgestuurd) naar je priv√©-mailadres. Communicatie i.v.m. werk naar je collega’s gebeurt dus via deze Outlook.

Log dus zeker heel regelmatig in!

Om verwarring met Moodle te vermijden: Moodle gebruik je om te communiceren met je cursisten.

Heb je problemen?

Bij problemen contacteer je Dienst IT via het mailadres itinfrastructuur@cvoantwerpen.be

Problemen met mail of de quarantaine zone meld je via http://meldingen.cvoantwerpen.be

Article Attachments