Hoe maak ik een map aan in een Moodle cursus?

Om Moodle te kunnen gebruiken moet je eerst inloggen in Moodle. Weet je niet meer hoe je moet inloggen? Klik dan hier.

Stap 1: Als je bent ingelogd navigeer je via MIJN CURSUSSEN naar jouw cursus.

Stap 2: Klik op de knop ZET WIJZIGINGEN AAN.

Stap 3: Kies een sectie en klik op

Stap 4: Kies in het menu – onderaan bij bronnen – MAP en dan op de knop Voeg Toe

Stap 5: Geef je map een naam en eventueel een beschrijving. Je kan dan meteen bij Inhoud – bestanden slepen in je map. Dit hoeft niet. Je kan de map later vullen.

Stap 6: Klik tenslotte op Bewaar de wijzigingen.