Hoe log ik in op Docenten applicatie?

De docenten applicatie werkt via een browser. Je hebt toegang nodig tot het internet. Surf naar https://docent.cvoantwerpen.be

Om te kunnen inloggen op de docenten applicatie, heb je een gebruikersnaam en een wachtwoord nodig.

Vul je gebruikersnaam en je wachtwoord in en klik vervolgens op INLOGGEN.

Ben je een nieuwe medewerker op ons CVO, dan krijg je jouw gebruikersnaam en jouw wachtwoord via mail -Toegangen informaticasystemen CVO Antwerpen. Bewaar je wachtwoord goed!

Je gebruikersnaam is telkens de eerste letter van je voornaam gevolgd door je familienaam. Dus Hans Worst heeft als gebruikersnaam hworst.

Het kan een dag duren vooraleer je login actief is.

Heb je toch nog problemen met inloggen, meld dit dan via het meldpunt.